diumenge, 3 d’abril del 2016

Coneixem els Elements del Relleu de la nostra Terra

El cinquè grup, format per Ariadna Cornella, Sandra Gómez, Dani Mosquera i Víctor Rodríguez, va crear una Unitat Didàctica relacionada amb l'Àrea de Coneixement del Medi Natural, on l'objectiu principal és que els alumnes puguin aprendre d'una forma divertida els elements del relleu més importants del seu entorn (Catalunya). Aquesta UD, està inserida en l'etapa d'Educació Primària i, està adreçada a nens i nenes de de primària (d'11 a 12 anys).

Logo Animaps - Font Bloc tuesdays with Karen
D'una banda, l'activitat central d'aquesta programació és la creació d'un mapa a través del programa Animaps tot fent èmfasi en els elements del relleu. Aquest programa permet crear mapes amb rutes interactives, on hi es poden afegir imatges, vídeos, text, etcètera. A més a més, un cop finalitzades les creacións es poden compartir en format de vídeo.

Aquest programa et permet crear mapes mitjançant objectes que es mouen com també imatges i textos que apareixen en el moment just, i línies que assenyalen un recorregut o que marquen un moviment. 

D'altra banda,  per tal d'avaluar tots els continguts treballats, s'utilitzarà el Trivinet i el Triviar, dos jocs d'Edu365, una pàgina web creada per la Generalitat de Catalunya i el Departament d'Ensenyament, repleta de jocs educatius interactius. Aquests jocs permeten als professors realitzar tot un seguit de preguntes mitjançant el format d'un trivial, fet que motiva als alumnes i capta el seu interès. 

Logo Trivianet - Font: Trivianet
Logo Triviar - Font Twitter

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada