dimarts, 9 de febrer del 2016

Benvinguts i Benvingudes al bloc!

Des de fa uns quants anys que les TIC (Tecnologies de la Informació i de la Comunicació) s'estan obrint pas a les escoles i a les aules i, com a estudiant del Doble Grau de Mestre d'Educació Infantil i Primària de la UB (Universitat de Barcelona), he d'adaptar-me a elles i he de començar a plantejar-me com utilitzaré aquestes eines en la meva professió i amb els meus futurs alumnes.

A partir d'aquest bloc intentaré anar-vos informant de tot allò que vagi aprenent respecta aquesta temàtica, principalment, a través de l'assignatura d'Alfabetització Digital. Espero que us agradi.

Clàudia García Blanch.

4 comentaris:

  1. Bones Clàudia, quin blog més atractiu. Estic segura que tot i ser el primer tindrà èxit, ja que ho he trobat una molt bona idea. T'anirà molt bé! I sobretot, molta sort en el teu camí cap a mestra, encara que no crec que la necessitis!

    Una abraçada!

    Laia Arimany Coll

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies pel teu comentari Laia, t'animo a què llegeixis la meva segona entrada sobre les modificacions que he realitzat al bloc.

      Elimina
    2. Felicitats Clàudia, trobo que t'ha quedat un blog molt atractiu i que convida a visitar-lo més sovint. No dubtis que ho faré!

      María Martin

      Elimina
    3. Moltes gràcies María, espero que gaudeixis amb cada nova entrada.

      Elimina