dilluns, 14 de març del 2016

Una nova eina SYMBALOO!

Heu sentit a parlar alguna vegada sobre Symbaloo?
Symbaloo és una increïble eina que serveix per organitzar el nostre espai virtual, ja que ens permet recollir en una sola pàgina web anomenada webmix, totes les pàgines i aplicacions en línia que utilitzem diàriament com ara: blogger, facebook, instagram, twitter, youtube, gmail, google drive, google traductor, wordreference, corrector softcatalà, wikipedia, etcètera, per tal de tenir-les al nostre abast d'una forma més ràpida i senzilla.

Pel que fa als meus inicis amb Symbaloo, comentar-vos que seguint les diapositives que us he enllaçat més abaix, m'ha estat molt fàcil registrar-me, tot i que, igual que em va passar amb Twitter, per acabar d'activar del tot el compte he hagut d'entrar al meu correu electrònic. Un cop finalitzat aquest primer pas, he començat a personalitzar el meu perfil afegint una imatge de perfil, la meva data de naixement i informació útil sobre mi. Tot seguit, he començat a afegir blocs (pàgines i aplicacions) a la meva webmix habitual i, he canviat la imatge de fons. Per acabar, m'he posat a cercar webmixs relacionades amb l'educació i, he començat a crear la meva pròpia webmix sobre aquesta temàtica.

A continuació, us adjunto la meva webmix habitual, la webmix que estic creant sobre recursos educatius útils i, tres de les webmixs relacionades amb l'educació que he trobat i que m'han semblat força interessants.

http://www.symbaloo.com/home/mix/13ePBeW4F2 (Webmix pròpia habitual: Inici).

http://www.symbaloo.com/home/mix/13ePBeW4MX (Webmix pròpia sobre l'educació: Webmix Educativa).


http://www.symbaloo.com/home/mix/educacion-infantil (Webmix Educación Infantil, conté des de contes educatius fins a diaris).

http://www.symbaloo.com/home/mix/jcliceducacioninfantil (Webmix JClic Educación Infantil, repleta de jocs digitals "JClics" per als més petits).

http://www.symbaloo.com/home/mix/edu-symbaloo (Webmix EDU-Symbaloo, conté pàgines educatives d'arreu del món).

Per a tots aquells que vulgueu endinsar-vos en aquesta nova eina, per registrar-vos i donar les primeres passes, podeu ajudar-vos d'aquestes diapositives creades per Luisa Martínez http://www.slideshare.net/quintoysexto/tutorial-symbaloo-10056256 o bé, d'aquest vídeo tutorial de Youtube https://www.youtube.com/watch?v=kzO3h9s0KSo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada